Invisalign

Få rettet dine tænder med Invisalign

Ikke alle har det smil som de går og drømmer om. I værste fald kan dette gå ud over selvtilliden, eller gøre, at man måske ikke smiler så meget, som man ellers ville have gjort.

I mange år, har behandlingen af skæve tænder, dog haft sine æstetiske ulemper. Du kender sikkert de klassiske “togskinner”, som mange børn og unge har fået rettet deres tænder med gennem tiden. Blot tanken om at skulle gå rundt med en sådan bøjle, skræmmer langt de fleste voksne mennesker, fra at få rettet deres tænder.

Hos Tandlægerne i Aarhus, har vi dog en løsning på ovenstående problematik. Behandlingen hedder Invisalign, og består af en række 3D-printede plastskinner, som løbende udskiftes i takt med at tandsættet rykker sig.

En effektiv behandlingsform

En Invisalign er ganske effektiv, og vil næsten med garanti medføre et rigtig flot resultat. Hos Tandlægerne i Aarhus, gør vi os nemlig umage for at finde de rette kandidater, til en Invisalign-behandling.

Vi kan derfor ikke tilbyde alle patienter en Invisalign behandling, da det helt kommer an på dine tænders stilling, hvorvidt at en Invisalign-behandling er det rette valg.

Invisalign-behandlinger starter fra ca. 25.000,-, men varierer alt efter behandlingens omfang.

Prisen for en Invisalign-behandling vil dog i langt de fleste tilfælde, have en sammenlignelig pris med klassiske bøjlebehandlinger. Hermed opnår du en effektiv behandling, helt uden at andre kan se din bøjle.